Globális kapcsolatok
A 13. electronicAsia Kiállítás kulcsfontosságú része az őszi vásárnaptárnak. A vásár a technológiai újítások és azok legfrissebb alkalmazásainak szolgálatában áll, ahol bemutatkozhatnak a világ elektronikai és elektromos alkatrész gyártói, összeszerelői. 2009-ben a kiállításon 12 ország és régió 570 kiállítója vett részt. Regisztráljon most INGYENES belépőért!


  Fókuszban
A napelemek világa
Kijelző technológiák
Fém alkatrészek pavilonja
A World of Solar szekció a gyorsan fejlődő napenergiás technológiákat, alkatrészeket, termékeket és szolgáltatásokat mutatja be. A World of Display Technology szekcióban a legújabb kijelzők és alkatrészeik kapnak helyet. A Metal Parts & Components pavilonban az alapvető fontosságú termékek jelennek meg, úgymint konnektorok, fém házak és egyéb elektromos termékek.

  Electronics Extravaganza
Az értékes szinergiát a kiállítással egy időben megrendezésre kerülő - a világ legnagyobb elektronikai kiállítása -, HKTDC Hongkongi Elektronikai Vásár 2010 (Ősz) biztosítja.

Igényeljen most INGYENES belépőt!
Az alábbi négy lehetőség áll rendelkezésére, hogy INGYENES belépőt kérjen:
Weboldal: - regisztráljon 2010. szeptember 21. előtt és mi postán elküldjük Önnek ingyenes belépőjét; vagy
Smartphone Info Site – töltse le a HKTDC FAIRS iPhone App Store, BlackBerry App World, vagy Android Market alkalmazásokban; vagy
Mobile Info Site - látogasson el a hktdc.com/wap/en oldalra; vagy
Regisztráljon a budapesti HKTDC irodánál.

  Rendelkezésére állunk
Exkluzív utazási támogatások kereskedelmi látogatóknak
Speciális repülőjegy ajánlat
A HKTDC számos különböző szponzorizációs programot kínál a kiállítás látogatóinak, mely kedvezményes hotel és repülőjegy árakat foglal magában. További információért, kérjük, keresse fel a legközelebbi HKTDC irodát. A Cathay Pacific Airways és partnerlégitársasága, a Dragonair, kivételes repülőjegyárakat ajánl Önnek turista és business osztályon egyaránt. Használja ki Ön is ezt a kedvező lehetőséget, kattintson a http://events.cathaypacific.com linkre és írja be a MICE292 kódot a kedvezményes jegyárakért.


  hktdc.com Ingyenes címlista szolgáltatás
Könnyedén megtalálhatja a keresett termékeket a kiállítók listájának segítségével, melyen megtalálhatók a standok számai és a termékek képei is. Keresse ezt a barátságos jelet.

  További információ
Balázs Beáta
Telefon: (36) 1 224 7766
Fax: (36) 1 224 7769
Email: beata.balazs@hktdc.org

RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department