Celosvětové kontakty
Mezinárodní veletrh elektronických součástek je klíčovou událostí pro vaše vydařené obchody během nabité podzimní vystavovatelské sezóny. Tato akce - dnes již po třinácté -  vám představí poslední technologické novinky a jejich vývoj ve světě elektrotechniky a průmyslové elektroniky. V roce 2009 akce přilákala 570 vystavovatelů z 12 zemí a regionů. Zaregistrujte se nyní a získáte vstupenku zdarma!


  Zlaté hřeby výstavy
Svět Solárních Technologií
Svět monitorové technologie
Pavilón kovových součástek a komponentů
Svět solárních technologií představuje nejnovější technologické komponenty, výrobky a služby z dynamicky se rozvíjejícího oboru solární energie a fotovoltaiky. Svět monitorové technologie ukazuje pokročilé monitorové komponenty a součástky. V pavilónu kovových součástek a komponentů jsou předváděny nejdůležitější výrobky z tohoto oboru, jako například: přípojky, kovové kryty a zařízení pro tepelnou izolaci.

  Výjimečnost elektronického veletrhu
Díky současně pořádanému HKTDC veletrhu spotřební elektroniky (podzimní verze) – největšího světového elektronického veletrhu – máte možnost docílit cenných obchodních kontaktů a synergie.

Zajistěte si vstup ZDARMA hned teď!
Návštěvníci veletrhu se mohou zaregistrovat a zajistit si vstup zdarma jedním ze tří způsobů:
Přes internetzaregistrujte se do 21. září 2010 a obdržíte poštou volnou vstupenku.
Přes Smartphone Info Site – stáhněte si HKTDC FAIRS na iPhone App Store, BlackBerry App World nebo Android Market; případně přes
Mobile Info Site – navštivte stránky hktdc.com/wap/en.

  K Vašim službám
Exkluzivní nabídky pro
návštěvníky veletrhu
Vyhledávání zdarma pomocí hktdc.com
Pro návštěvníky veletrhu z řad odborné veřejnosti nabízí HKTDC řadu výhodných programů, včetně nabídky luxusních hotelů za sníženou cenu. K získání dalších informací o tomto programu,  kontaktujte, prosím, kancelář HKTDC ve Vašem regionu.
Již nyní si můžete obstarat seznam vystavovatelů a vyhledat si čísla stánků a fotografie výrobků  těch vystavovatelů, jejichž produkty Vás zaujaly. Hledejte toto logo.


  Dotazy
Kateřina Zapletalová  
Tel (420)233 323 514
Fax (420)222 812 283


RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department