Az üzlet legjava
Az elmúlt 12 évben az electronicAsia az elektronikai alkatrészek, kiegészítők és technológiák egyik legfontosabb beszerzési forrásává vált. 2008-ban a rendezvényen 17 ország és régió több mint 560 kiállítója mutatta be legújabb termékeit, innovációit, kiváló üzleti lehetőségeket kínálva.

Új termékszekció – World of Solar
Az alternatív energiák iránti egyre növekvő igény fellendítette a napenergiákra és napelemekre irányuló befektetéseket. Ebben az évben a World of Solar új termékszekciója ezt a fejlődő iparágat állítja középpontba.

Special Highlights
  • A World of Display Technology a display eszközök kiegészítőinek és alkatrészeinek különleges szelekciója.
  • A Metal Parts & Components Pavilion területén konnektorokat, fémdobozokat és eszközöket mutatnak be a Hong Kong Metals Manufacturers Association támogatásával.


Kettő az egyben
Az electronicAsia kiállítással egy időben kerül megrendezésre a HKTDC Őszi Hongkongi Elektronikai Kiállítás, amely Ázsia legnagyobb és a világ második legnagyobb szakrendezvénye különleges üzleti lehetőségekkel.

Teendők
Pre-register 2009. szeptember 21-éig, hogy postai úton megkaphassa INGYENES belépőjegyét.

Különleges utazási lehetőségek a kiállítás látogatóinak
Vegyen részt a 10 millió USD összértékű támogatási programunkban, és látogasson el a rendezvényre. Kedvezményes ajánlataink könnyítenek a Hongkongba való utazásának költségein, ahol nemzetközi kiállítókkal találkozhat. További információért, kérjük keressék fel a legközelebbi HKTDC irodát.

hktdc.com Egyedi Sourcing szolgáltatás
Könnyedén megtalálhatja a keresett termékeket a kiállítók listájának segítségével, melyen megtalálhatók a standok számai és a termékek képei is. Keresse ezt a barátságos jelet.


RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department