Nejlepší v oboru
Za posledních 12 let si Mezinárodní veletrh elektronických součástek vybudoval pověst nejlepšího zdroje pro komponenty, sestavy, výrobu elektroniky a zobrazovací technologie v Asii. V roce 2008 veletrh přilákal přes 560 vystavovatelů ze 17 zemí a regionů, kteří zde představili poslední trendy a nápadité výrobky. Nabídli tak mnoho příležitostí k vytvoření nových a výnosných obchodních partnerství.

Nová zóna – Svět solární energie
Rostoucí poptávka po čisté energii podpořila investice do solárního a fotonapěťového sektoru. Letošní ročník veletrhu představí nový vzrušující Svět solární energie vyhrazený tomuto rychle se rozvíjejícímu oboru.

Speciální expozice
  • Svět zobrazovacích technologií je speciální sekce v rámci electronicAsia pro vyspělé komponenty nejnovějších zobrazovacích technologií a sestav.
  • Pavilón kovových dílů a součástek nabízí konektory, kovové skříňky a zařízení odvádějicí teplo poskytnuté členy Hongkonské kovovýrobní asociace.


Elektronická radost
Zároveň s veletrhem electronicAsia probíhá HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2009 – Mezinárodní veletrh elektroniky 2009 (Podzimní verze) – největší veletrh elektroniky v Asii a 2. největší ve světě. Tento veletrh nabízí množství nových nápadů a také inspirativní jiskru pro Vaše podnikání. Budete zde mít příležitost nalézt nové dodavatele a zvýšit tak svůj podíl na trhu.

Co je třeba udělat dnes
Zaregistrujete do 21. září 2009 a získejte poštou vstupenku zdarma.

Vydejte se s naší pomocí do Hongkongu!
Využijte našeho Pobídkového programu v hodnotě 10 mil. USD po návštěvníky veletrhu a nenechte si ujít příležitost účastnit se veletrhů HKTCD. Dotované balíčky jsou Vaší bezstarostnou cestou do Hongkongu, kde můžete navázat kontakt s kvalitními vystavovateli z celého světa. K získání dalších informací kontaktujte laskavě nejbližší kancelář HKTDC.

Služba vyhledávání obchodních partnerů hktdc.com
Již nyní si můžete obstarat seznam vystavovatelů a vyhledat si čísla stánků a fotografie výrobků těch vystavovatelů, jejichž produkty Vás zaujaly. Hledejte toto logo.


RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department